Rendszeres díjmentes
ismertető előadások

Jelentkezz díjmentes ismertető előadásunkra és tedd fel a kérdéseidet akár személyesen is!

Hol találsz meg minket?​

Ismertető előadásokat a Feelwell Centrumban tartjuk: 1034 Budapest, Laktanya u. 4.

 

Gyere el a következő előadásra:

2019. szeptember 17. kedd

18:15-20:00​

 

Németh Lilla

Az egyetemen angol és kommunikáció szakon végeztem, majd évekig marketing és kommunikációs területen dolgoztam. Voltam kis és nagy cég munkatársa, dolgoztam multinacionális vállalatoknál. De ami igazán érdekelt mindig, az a spiritualitás és az önismeret. 16 éves koromban kezdtem el jógázni, és nagyjából azóta kerestem szenvedéllyel a választ az élet nagy kérdéseire.

A jóga igazi értelme azonban csak a Transzcendentális Meditáció elsajátításával kezdett megvilágosodni előttem. Az első transzcendálás alkalmával éreztem, hogy ez valami igazán különleges és egyedi. Az az élmény, amiről a tanítások szólnak, amiről a spirituális irodalmak írnak, és ami persze mindig is ott volt bennem – csak valahogy mégsem találtam a kulcsot hozzá.

Addigra persze már évek óta azt hittem, hogy tudok meditálni. De azt gondoltam, mint sok mindenki más, hogy a meditáció nehéz, koncentrálást, erőfeszítést és kitartó gyakorlást igénylő feladat. Itt pedig hirtelen rá kellett jönnöm, hogy a meditáció mindezek ellentéte – könnyű, örömteli és élvezetes! Mi több, az egyik legélvezetesebb dolog, amit csak el lehet képzelni. És nem mellékesen lassan átformálja az egész életet.

Számomra ez ennek a technikának az egyik legnagyobb adománya: hogy a poros tudást élővé téve valódi tapasztalatot ad a meditációról, és elérhetővé, a gyakorlati életbe beilleszthetővé teszi azt a hétköznapi ember számára is, hogy mindenki részesülhessen annak áldásos hatásaiból.

Ezért döntöttem úgy, hogy tanítani is szeretném ezt a technikát.

Németh Lilla

nemeth.lilla@tm.org

A budapesti előadásokat és tanfolyamokat Dr. Pál Dániellel együtt tartom.

Lilla Nemeth Hungary

Munkámat szeretettel és valódi odafigyeléssel szeretem végezni. Fontosnak tartom a személyes kapcsolatot és azt, hogy mindenki választ kapjon a kérdéseire.

Meditációs tanár

Újságíró

PublikációIM

Interneten fellelhető írásaim a meditációról

3 tévhit a meditációról
Ő is meditál
Szemtelenül sikeres emberek
A csendnek sokkal pozitívabb hatása van

Akik már megtanulták a TM technikát

Amikor TM-ezek, teljesen kiürítem az agyam, és ez egy olyan pihentető állapot, ami semmihez sem hasonlítható. A dolgok, amik problémának, gondnak tűntek, a TM óta jelentéktelen kis apróságok.
Vidák Katalin
Procter&Gamble Material Quality Leader

Tudj meg többet a TM technikáról

Nem az a lényeges, hogy milyen nagyszerűen tudunk ülni a szobában becsukott szemmel egyedül, hanem az, amit ebből ki tudunk hozni a való életünkbe…

Scroll to Top